Piec Kalua Wieprzowina
Piec Kalua wieprzowina wymaga około 5 godzin i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 249 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.16 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jeśli masz płynny aromat dymu wędzarniczego, pieczeń wieprzowa, hawajska sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Sam Choy pieczona w piecu Świnia Kalua, Wieprzowina Kalua, oraz Wieprzowina Hawajska Kalua dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). W skórę wieprzowiny wcierać płynny dym i 1 1/2 łyżki soli. Dobrze owinąć w folię i całkowicie zamknąć.
Umieścić na patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 145 Stopni F (63 Stopni C), około 5 godzin.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przed rozdrobnieniem.
Posypać rozdrobnione mięso pozostałą 1 łyżką soli.