Picarones con Miel

Picarones con Miel
Picarones con Miel może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 642 kalorie, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz anyż, olej roślinny, drożdże instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Flan Souffle al Miel, Platanos Maduros con Miel (smażone słodkie plantany), oraz KURCZAK Z LIMONKĄ I MIODEM (POLLO AL LIMON Y MIEL).

Instrukcje

1
Aby przygotować naparowany miód, użyj obieraczki do warzyw, aby usunąć skórkę (bez pestki) z pomarańczy w szerokie paski; odłóż owoce do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomarańczowyPomarańczowy
OwoceOwoce
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Połącz skórkę pomarańczową z miodem, liśćmi laurowymi, laską cynamonu i anyżem gwiazdkowym w małym rondlu i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Zdjąć patelnię z ognia i pozostawić miód na 1 godzinę. Odcedzić miód, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Liście LauroweLiście Laurowe
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Aby zrobić pikarony, połącz drożdże z ciepłą wodą w małej misce i pozostaw w temperaturze pokojowej na 10 minut, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieść mieszaninę do miski miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać cukier, jajko, purée z dyni i sól i wymieszać na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Powoli dodawać mąkę, około pół szklanki na raz. Nadal mieszać ze średnią prędkością, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Ciasto wyłożyć na czystą, suchą powierzchnię roboczą, przykryć czystym, suchym ręcznikiem kuchennym i pozostawić do wzrostu w temperaturze pokojowej, aż podwoi się jego rozmiar, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
6
Podgrzać olej do 177° w garnku, za pomocą termometru cukierkowego lub głębokiego smażenia, aby monitorować temperaturę. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
7
Dziurkuj ciasto pięściami, opróżniając je na tyle, aby obsłużyć i podzielić na 16 równych kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
8
Rzuć każdą kulkę w 6-calową linę (3 cale średnicy) i naciśnij końce razem, aby utworzyć pierścień.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Pozwól pierścieniom odpocząć przez 10 minut.
10
Smażyć pierścienie partiami, obracając raz, aż będą chrupiące i złociste, około 2 minut na stronę.
11
Odcedzić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Pikarony posypać cukrem cukierniczym i podawać na gorąco, z wlewanym miodem skropionym na wierzch lub w misce do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Reprinted with permission from the Latin Road Home by Jose Garces, © 2012 Lake Isle Press
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn