Picadillo W Stylu Kubańskim
Kubański Picadillo to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, wino, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Indyk w stylu kubańskim Picadillo, Łatwa Kubańska Wołowina Picadillo, oraz Słodkie ziemniaki z wołowiną po Kubańsku Picadillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć; doprawić solą. Doprowadzić wodę do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, umieścić pokrywę na garnku, i gotować ziemniaki na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, zieloną paprykę i czosnek w gorącym oleju, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół.
Crumble mielonej wołowiny do mieszaniny cebuli, łamanie mięsa na mniejsze kawałki, jak wymieszać; gotować i mieszać, aż wołowina jest całkowicie rumiane, 7 do 10 protokół.
Odcedzić jak najwięcej tłuszczu z mieszaniny, jak to możliwe.
Wymieszać czerwone wino, sos pomidorowy, oliwki, kapary, złote rodzynki, kminek, oregano, czarny pieprz i 1/4 łyżeczki soli do mieszanki mielonej wołowiny. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż wino zmniejszyło się znacznie, 25 do 30 protokół.
Schłodzone ziemniaki obrać i pokroić w kawałki.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować ziemniaki w gorącym oleju, aż rumiane, o 5 protokół.
Delikatnie złożyć ugotowane ziemniaki do gotującej się mieszanki mielonej wołowiny; gotować razem 5 minut.