Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash)

Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash)
Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash) wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 195 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz kolendrę, mielone okrągłe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash), Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), oraz Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot).

Instrukcje

1
Umieść kostki ziemniaczane w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odcedzić i odstawić kostki ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Gotować mięso, cebula, papryka, i czosnek na patelni na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać w kostkach ziemniaków, Tamarynd czysty, posiekaną kolendrę, kminek, sól, i pieprz. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TamaryndTamarynd
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać z pikantnym sosem Tamaryndowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn