Picadillo
Picadillo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 50 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oscar Mayer boczek, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, krem knudsen, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, oraz Picadillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę i boczek na dużej patelni na średnim ogniu 10 min. lub do zmielonej wołowiny jest równomiernie rumiane, mieszając od czasu do czasu; odcedzić. Powrót do patelni.
Dodać kolejne 4 składniki; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na małym ogniu 25 min., mieszając co 10 min. Tymczasem gotuj ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Mieszankę mięsną podawać na ryżu; top z kwaśną śmietaną.