Pianki marshmallow
Przygotowanie pianek marshmallow zajmuje około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 93 kalorie . Ten bezglutenowy i zgodny z zasadami FODMAP przepis jest na 36 osób i kosztuje 11 centów za porcję . Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, pianek marshmallow, kawałków masła orzechowego i półsłodkich kawałków czekolady. Dobrze sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak: Szpinakowe serowe ptysie , Ptysie śmietankowe z kremem espresso i Ptysie imbirowe .
Instrukcje
Wyłóż folią aluminiową kwadratową formę o boku 23 cm; posmaruj ją masłem. Ułóż pianki w formie. W mikrofalówce rozpuść chipsy czekoladowe, masło orzechowe i masło; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Polej pianki i rozprowadź na nich polewę. Schłodź całkowicie.
Przekroić między piankami.