Philadelphia ® marmurkowe batoniki marchewkowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 180 g tłuszczu, oraz w sumie 3830 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.04 za porcję. Jeśli masz zmielony cynamon, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Philadelphia ® marmurkowe batoniki marchewkowe, Batoniki Z Serem Kremowym Marmurkowym, oraz PHILADELPHIA® 3-STEP® Cheesecake Bars.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj mieszankę chleba zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszaj cynamon, gałkę muszkatołową i 1 łyżeczkę. wanilii.
Rozłóż ciasto na wysmarowaną patelnię o wymiarach 13x9 cali.
Serek śmietankowy wymieszać, cukier i pozostałą 1/2 łyżeczki. wanilia do dobrze wymieszane. Mieszamy w jajkach.
Wlać ciasto na patelnię; przeciąć ciasto nożem kilka razy, aby uzyskać efekt marmuru.
Piec 35 do 40 minut lub do mieszaniny serek lekko rumiane. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.