Pfeffernüsse
Pfeffernüsse może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 72. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, jajka, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pfeffernusse, Pliki Cookie Pfeffernusse, oraz Pfeffernusse-Pikantne Trufle Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, beat 1/2 Puchar masła i brązowy cukier, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka i ubić na gładką masę. W małej misce wymieszać sodę oczyszczoną w 1 łyżce gorącej wody, aż się rozpuści; ubić do mieszaniny masła.
W średniej misce wymieszaj mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki, imbir i sól.
Dodaj do mieszaniny masła, wymieszaj, a następnie ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Wymieszać z orzechami pekan i cytronem.
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą porcję w kłodę o długości około 11 cali i średnicy 1 1/2 cala. Owiń kłody osobno woskowanym papierem i zamrozić, aż będą wystarczająco twarde, aby pokroić, co najmniej 1 godzinę.
Cut dzienniki poprzecznie do 1/4-cal grube rund i miejsce o 1 cal od siebie na maślane 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka w 350 regularne lub Piec konwekcyjny, aż lekko rumiane, 8 do 12 minut; jeśli pieczenia dwóch arkuszy na raz w jednym piekarniku, zmienić ich pozycje w połowie pieczenia.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez 5 minut, a następnie użyj szerokiej szpatułki, aby przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.