Pełnoziarniste Penne z Radicchio, dyni i serem Parmigiano-Reggiano
Pełnoziarniste Penne z Radicchio, dyni i serem Parmigiano-Reggiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Mieszanka cebuli, ser parmigiano-reggiano, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Spróbuj Rozdrobniony Radicchio z Parmigiano-Reggiano, Sałatka makaronowa Penne z ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Mini Penne ze słodką papryką i Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Na dużej patelni, gotować cebulę w oliwie z oliwek przez 3-4 minut lub do przezroczyste.
Dodaj squash i saute przez 4-5 minut, aż lekko rumiane.
Dodać radicchio, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż zwiędną i miękkie.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odcedzić i wymieszać z sosem.
Zdjąć z ognia i dodać ser Parmigiano-Reggiano. Wymieszać, aby połączyć i podawać.