Pełnoziarniste gofry z syropem miodowo-orzechowym
Pełnoziarniste gofry z syropem miodowo-orzechowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 577 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz złotą mąkę, maślankę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarniste Gofry Z Masłem Orzechowym, Pełnoziarniste Masło Orzechowe Wafle Czekoladowe, oraz Cały banan, naleśniki pszenne z cynamonem, masło orzechowe, syrop dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewacz do gofrów. W razie potrzeby posmaruj olejem roślinnym przed dodaniem ciasta do każdego gofra (lub spryskaj sprayem do gotowania przed ogrzewaniem). W średniej misce ubij białka trzepaczką do uzyskania piany. Ubić pozostałe składniki gofrów, aż będą gładkie.
Wlać około 3/4 szklanki ciasta z kubka lub dzbanka na środek gorącej gofrownicy. (Sprawdź instrukcje producenta dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywę gofrownicy.
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra. Powtórz z pozostałym ciasto.
Tymczasem, w małej misce do mikrofalówki, wymieszać miód i masło orzechowe. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 40 do 60 sekund lub aż ciepłe; mieszać aż gładka.