Pełnoziarniste ciasto marchewkowe z lukrem Bezmlecznym
Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sodę oczyszczoną, marchew, nierafinowany olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, oraz Pełnoziarniste ciasto marchewkowe z chudym twarogiem lukier.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Nasmaruj dno i boki patelni 13x 9.Ubij cukier, olej i jajka razem w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż cukier się trochę rozpuści.
Dodaj suche składniki do mokrych składników. W małej misce połączyć rodzynki i orzechy włoskie z 1 łyżką mąki i dodać do ciasta. Wchodzisz w marchew i ananas i dobrze wymieszać.