Petite Crème cytrusowy budyń chlebowy z sosem Marakujowo-karmelowym
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 294 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jeśli 1,02 zł za porcję spada w budżecie, Petite Crème cytrusowy budyń chlebowy z marakują sos karmelowy może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, skórka z limonki, puree z marakuji i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń chlebowy z cytrusowym sosem karmelowym, Budyń z dyni z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym i kremem z fasoli waniliowej Anglaise, oraz Budyń chlebowy maślany z kremem karmelowym Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować budyń, połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać w kostkach chleba. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Umieścić mieszaninę chleba w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania; top z serem.
Piec, Odkryte, w 350 przez 40 minut lub do zestawu i lekko rumiane.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Aby przygotować sos, połącz cukier i puree w dużym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż termometr candy zarejestruje 23
Wyjąć z ognia; stopniowo mieszać w 1/3 szklanki soku pomarańczowego.
Podawać na ciepło z budyniem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.
Uwaga: puree z marakuji i ser petite crme są dostępne w specjalistycznych sklepach spożywczych. Możesz zrobić własne puree ze świeżym marakują. Puree miąższ z kilkunastu marakuji w robocie kuchennym na około 1 filiżankę. Możesz również zamówić ser petite crme z kolekcji Great American Cheese; zadzwoń 773-779-