Pesto łosoś i ziemniaki

Pesto łosoś i ziemniaki
Pesto łosoś i ziemniaki to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 5,18 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt, młode ziemniaki, orzechy laskowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Pesto łosoś z parmezanem Pesto Orzo, Zupa z łososia z ikrą, koperkiem i ziemniakami, oraz Pesto Łosoś.

Instrukcje

1
Ustaw 2-warstwowy parowiec bambusowy na patelni i dodaj wystarczającą ilość wody, aby dotrzeć do dolnej krawędzi; doprowadzić wodę do gotowania na wolnym ogniu. Lub skonfiguruj dwuwarstwowy parowiec elektryczny zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść ziemniaki w dolnej tacy parowca i gotować, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
W międzyczasie w blenderze umieść Bazyl, orzechy laskowe, czosnek i 2 łyżki oliwy z oliwek. Drobno zetrzeć skórkę z połowy cytryny i wycisnąć cały sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać 3 do 4 łyżki wody i puree. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Przełożyć do miski i wymieszać z jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Po ugotowaniu ziemniaków 15 minut umieść łososia na górnej tacy parownika. Doprawić solą i pieprzem i gotować, aż łosoś będzie nieprzezroczysty, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Odstawić rybę na parowiec z ognia, a ziemniaki przenieść do miski i rozbić z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i pecorino; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
PecorinoPecorino
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Usuń łososia i top z pesto i więcej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Podawać z ziemniakami i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10
Zdjęcia Antonis Achilleos

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn