Pesto z orzecha włoskiego może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, orzechy włoskie, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z Cookie Madness ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pesto Z Orzecha Włoskiego, Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Pesto Z Orzecha Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bazylia i czosnek posiekać w mini robocie kuchennym. Stopniowo dodawać ½ szklanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać orzechy włoskie, parmezan, sól, sok z cytryny i miód i proces do wymieszania. W tym momencie, moje pesto jest czasami trochę zbyt grube dla moich gustów, więc dodać więcej oleju. Możesz dodać więcej oleju lub pozostawić tak, jak jest. Smakuj jak chcesz. W razie potrzeby wyreguluj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu