Pesto z kolendry i mięty

Pesto z kolendry i mięty
Pesto z kolendry i mięty to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 361 kalorii, 5G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, miętę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chutney z kolendry miętowej, jak zrobić chutney z kolendry miętowej, kolendra miętowa raita, jak zrobić kolendrę miętową raita, oraz Tagliatelle z Pesto z kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj więcej lub mniej oliwy z oliwek, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia44
Magazyn