Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj pesto z karczocha na Ciabattanie. Ta przyprawa ma 424 kalorie, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól koszerna, ciabatta bochenek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, Pesto Z Karczocha, oraz Pesto Z Karczocha.
Instrukcje
1
W maszynce połączyć karczochy, pietruszka, orzechy włoskie, Skórka z cytryny i sok, czosnek, sól i pieprz. Uruchom maszynę, aby drobno posiekać wszystkie składniki, zatrzymując maszynę kilka razy, aby zeskrobać boki. Następnie, po uruchomieniu maszyny, skropić 1/2 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Łyżka pesto do kubków tacy kostki lodu. Delikatnie stukając tacę w blat, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przykryć szczelnie folią i umieścić w zamrażarce. Zamrozić na 1 dzień lub do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.