Pesto Szpinakowo-Ziołowe

Pesto Szpinakowo-Ziołowe
Pesto szpinakowo-ziołowe może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 15. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz świeżo parmezan, ząbek czosnku, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine ze szpinakiem-ziołowe Pesto, Szpinak Ziele Pistacjowe Pesto Makaron, oraz Sałatka Ziołowa Szpinakowa Z Grzankami Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 8 składników w robocie 6 do 7 razy lub aż drobno posiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj parmezan i olej; proces do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać w dół boki w razie potrzeby. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce do 48 godzin. Jeśli jest schłodzony, odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed użyciem; mieszać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia12
Magazyn