Pesto Pietruszkowo-Miętowo-Pistacjowe
Pesto pietruszkowo-miętowo-pistacjowe jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Ta przyprawa ma 83 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz lekko liście mięty, pieczone, pietruszkę i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Kurczak z pesto pistacjowo-Pietruszkowym, Pistacjowo-Pietruszkowe Pesto i grillowana kanapka z serem Taleggio, oraz Spaghetti z miętą i Pietruszkowym Pesto.
Instrukcje
Rub orzechy w ręczniku, aby usunąć luźne Skórki. Podnieś nakrętki z ręcznika i umieść w robocie kuchennym lub blenderze.
Dodać natkę pietruszki, miętę i olej; wirować do drobno zmielonego.
Dodać sól do smaku. Stosować lub przykryć i schłodzić do 2 dni. Zamrozić hermetycznie w małych porcjach, aby przechowywać dłużej.