Pesto i Prosciutto kanapki z jajkiem w koszulce
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać Pesto i Prosciutto gotowane kanapki z jajkiem spróbować. Ten przepis służy 4. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz komercyjne pesto, wodę, pasteryzowane jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Prosciutto i kanapki z jajkiem gotowanym w sosie musztardowo-winnym, Kanapki z mozzarellą, Prosciutto, Pesto i śliwkowymi pomidorami, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wodę do dużej patelni, wypełniając dwie trzecie pełne; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu. Rozbij jajka na 4 (8-uncji) kubki kremu pokryte sprayem do gotowania.
Na patelni umieścić kubki kremu w gotującej się wodzie. Przykryć patelnię; gotować 4 minuty lub do momentu, gdy żółtko jest tylko ustawione lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć kubki kremu z wody.
Połączyć pesto i 4 łyżeczki wody.
Rozprowadzić 1 łyżeczkę mieszanki pesto na pokrojonej stronie każdej z 4 połówek muffinek angielskich. Podziel prosciutto równomiernie pomiędzy 4 połówki angielskich muffinów.
Uruchom małą gumową szpatułkę wokół zewnętrznej krawędzi każdego kubka budyniowego; przesuń 1 jajko na każdą połowę muffinki.
Jajka posypać równomiernie pieprzem, a każde jajko skropić 1 łyżeczką pozostałej mieszanki pesto. Wierzch z pozostałymi połówkami muffinek, ściąć bok w dół.