Pesto Cheese Blossoms
Pesto Cheese Blossoms to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, liście bazylii, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krewetki i Pesto Nadziewane kwiaty squasha, Trzy kwiaty dyni nadziewane serem, oraz Faszerowane Serem Kozim Kwiaty Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć średnią miskę z plastikową folią, pozostawiając wystarczającą ilość zwisu, aby pokryć górną część. Rezerwując 3 plasterki provolone, ułóż dno i boki miski z pozostałym provolone, nakładając plasterki. Na warstwę serek, proces serek, pistacje, i 1 ząbki czosnku w maszynce do mieszania; zeskrobać mieszaninę do miski i odstawić. W przypadku warstwy pesto, bazylia, pietruszka, orzeszki piniowe i pozostały ząbek czosnku w robocie kuchennym, aż do wymieszania. Sól i pieprz rozpuścić w oliwie z oliwek i dobrze wymieszać.
Po uruchomieniu maszyny dodaj olej w drobnym strumieniu. Zeskrobać tę mieszaninę do drugiej miski i odstawić. Na warstwę pomidorów odcedzić pomidory, zastrzegając olej. Pomidory przecier z niewielką ilością zarezerwowanego oleju w robocie kuchennym.
Rozłóż część mieszanki twarogowej na plastrach sera podszewce miski.
Warstwę mieszaniny pesto, połowę pozostałej mieszanki twarogowej, mieszankę suszonych na słońcu pomidorów, a następnie pozostałą mieszankę twarogu w misce. Przykryj pozostałym provolonem. Połącz krawędzie plastikowej folii z wierzchem i zabezpiecz za pomocą twist tie. Zamrozić do twardości.
Wyjmij plastikową folię i odwróć formę na talerz do serwowania.
Podawać z imprezowymi krakersami. To będzie przechowywać w lodówce przez okres do 3 miesięcy.