Pesto Bazyliowe

Pesto Bazyliowe
Pesto z bazylii może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 7G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, orzeszki piniowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a dla kremowego Pesto z awokado z bazylią, Pesto Palmiers (basil Pesto Elephant Ears), oraz Pesto Bazyliowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwarzaj świeże liście bazylii i pozostałe składniki w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Pesto należy przechowywać w lodówce do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn