Pergaminowe paczki łososia ze szparagami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.74 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz sos sojowy, koperek, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Owoce morza w pergaminowych opakowaniach, Łosoś W Pergaminie, oraz Filety Rybne W Pergaminie Ze Szparagami I Pomarańczą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać majonez, musztardę, koperek, estragon, sok z cytryny, skórkę z cytryny, czosnek i sos sojowy; doprawić do smaku ostrym sosem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
3
Filety z łososia posypać solą i pieprzem, następnie rozprowadzić ze wszystkich stron mieszaniną majonezu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z łososia
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Wytnij dwa kwadraty od 12 do 14 cali z rolki pergaminu. Złóż każdy kawałek na pół wzdłuż dłuższego boku i wyciąć kształt pół serca z dala od krotnie, tak jak w szkole podstawowej, aby Walentynki. Otworzyć papierowe serca i posmarować górną część każdego arkusza odrobiną oleju roślinnego i umieścić 4 szparagi na jednej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Łososia ułożyć skórką w dół, na szparagach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Złóż papier pergaminowy na łososia (jak zamknięcie książki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Zwiń krawędzie do wewnątrz, aby uszczelnić, pozostawiając bezpieczny pakiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pergamin zmieni się na złoty kolor i termometr kuchenny włożony do łososia osiągnie 125 stopni F (52 stopnie C), 6 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Aby podać, umieść nieotwarte opakowania na talerzach obiadowych w towarzystwie cytrynowych klinów. Użyj nożyc kuchennych, aby otworzyć paczki przy stole, aby uwolnić aromat na chwilę przed jedzeniem!
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.