Pergamin-gotowana ryba z smalcem, czosnkiem wiosennym i tymiankiem

Pergamin-gotowana ryba z smalcem, czosnkiem wiosennym i tymiankiem
Pergamin-gotowana ryba z smalcem, czosnkiem wiosennym i tymiankiem wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 17,6 zł za porcję. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, oleju canolan, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Wiosenna Ryba W Pergaminie, Ryba imbirowo-czosnkowa w pergaminie, oraz Łosoś Śródziemnomorski Gotowany W Pergaminie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Umieść grzyby morelowe na suchej patelni na średnim ogniu i posypać solą i czarnym pieprzem. Gotować, często mieszając, aż grzyby uwolnią sok i sok odparuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Filety z halibuta posypać solą i czarnym pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
4
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu i gotować filety halibuta, aż złoty kolor na zewnątrz, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Wyjmij rybę z patelni i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Gotować i mieszać garlic scapes w tej samej patelni używane do gotowania ryb aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garlic ScapesGarlic Scapes
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać pieczarki i tymianek z czosnkiem, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Garlic ScapesGarlic Scapes
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Złóż kawałek pergaminu na pół w poprzek. Użyj nożyczek, aby wyciąć bardzo duży kształt serca przypominający Walentynki ze złożonego papieru, tak duży, jak to możliwe. Powtórz z pozostałym pergaminem, aby uzyskać 4 duże kształty serca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
9
Otwórz kształty serca; umyj prawą stronę serca olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
10
Umieść 1/4 mieszanki grzybów morelowych w lewej (nieoczyszczonej) połowie każdego serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
11
Umieścić filet halibuta na mieszaninie grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
12
Rybę posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
13
Złóż naoliwioną prawą połowę serca nad rybą. Fold o 1/4 cala pergaminu nad, począwszy od zaokrąglonego końca, i pracy na swój sposób w dół do punktu, składane jak iść. Złóż krawędź na drugi raz, aby zamknąć ryby i grzyby w wiązce z podwójnie złożoną, uszczelnioną krawędzią.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
14
Pozostaw około 1/4 cala dolnego punktu rozłożonego.
15
Użyj słomy włożonej do otwartego dna, aby wydmuchać powietrze do wiązki, sprawiając, że nadmuchuje się jak mały balon. Przekręć dno zamknięte, aby zamknąć powietrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
16
Umieścić pergamin wiązki na 2 blach do pieczenia; nie pozwól wiązki dotykać siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
17
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryba nie będzie już półprzezroczysta w środku, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
18
Aby służyć, talerz każdej porcji i ostrożnie pokroić pergamin, aby odsłonić ryby, grzyby i soki. Pakiet uwolni gorącą parę po otwarciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn