Perfect Pottickers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele chińskich przepisów, więc dać idealne Potstickers spróbować. Ten przepis służy 35 i kosztuje 17 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 47 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 49 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Mieszanka oleju roślinnego, sól koszerna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pottickers, Pottickers, oraz Pottickers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Połącz pierwsze 11 składników w średniej wielkości misce do mieszania (wieprzowina przez cayenne). Odstawić.
Aby uformować pierogi, wyjmij 1 wonton opakowanie z opakowania, przykrywając Pozostałe wilgotną szmatką.
Posmaruj 2 krawędzie owijki lekko wodą.
Umieść 1/2 zaokrąglonej łyżeczki mieszanki wieprzowej na środku opakowania. Fold over, uszczelnij krawędzie i kształt według potrzeb. Ustaw na patelni z prześcieradłem i przykryj wilgotną szmatką. Powtarzaj procedurę, aż wszystkie nadzienie zniknie.
Podgrzej 12-calową patelnię saute na średnim ogniu.
Posmaruj olejem roślinnym raz na gorąco.
Dodaj 8 do 10 garnków na raz na patelnię i gotuj przez 2 minuty, bez dotykania. Gdy miną 2 minuty, delikatnie dodaj 1/3 szklanki wywaru z kurczaka na patelnię, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez kolejne 2 minuty.
Wyjąć wontony na żaroodporny talerz i wstawić do ciepłego piekarnika. Wyczyść patelnię między partiami, wlewając wodę i pozwalając na rozpalenie patelni. Powtarzaj, aż wszystkie wontony zostaną ugotowane.