Perciatelli z sosem mięsnym i Fontiną

Perciatelli z sosem mięsnym i Fontiną
Need a bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne? Perciatelli z sosem mięsnym i Fontina może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 476 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory w puszkach, ocet z czerwonego wina, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Perciatelli z Bolognese, Perciatelli z cukinią i bułką tartą, oraz Perciatelli Z Pieczonymi Pomidorami I Bakłażanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni ze stali nierdzewnej rozgrzej olej na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj mieloną wołowinę i gotuj, aż mięso nie będzie już różowe, o 2 protokół. Wymieszać w winie i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj pomidory, oregano, i sól i pieprz. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
5
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować perciatelli aż tylko zrobić, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odcedzić i wrzucić z sosem mięsnym, ocet, Fontina, parmezan, i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Rekomendacja wina: mięsność tego dania i kwasowość pomidorów sprawiają, że wino na bazie winogron Sangiovese jest idealne. Poszukaj Chianti Classico lub Rosso de Montalcino z regionu Toskanii we Włoszech.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
WinogronaWinogrona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn