Perciatelli z Bolognese

Perciatelli z Bolognese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Perciatelli z Bolognese. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 1899 kalorii, 91g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 59 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Mieszanka soli i pieprzu, mielony stek, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Perciatelli z cukinią i bułką tartą, Perciatelli Le Cirque z papryką i bakłażanem, oraz Perciatelli Z Pieczonymi Pomidorami I Bakłażanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym żeliwnym lub holenderskim piecu zapiekanka na średnim ogniu, podgrzać trochę oliwy z oliwek, a następnie dodać pancetta, borowiki, czosnek, cebula i marchew. Powinny gotować powoli i lekko brązowy, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
W innej dużej zapiekanki na średnim ogniu, brązowy mięso powoli w oliwie z oliwek, aż będzie ładny, nawet brązowy kolor. Proces ten powinien trwać około 30 minut, a mieszaninę należy często mieszać, aby nie przyklejała się. Sól i pieprz obficie. Następnie dodać koncentrat pomidorowy i saute przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Po zakończeniu, odgazować garnek z warzywami, dodając 1 szklankę czerwonego wina. Następnie dodaj warzywa i pancettę do garnka z mięsem. Następnie dodaj pozostałe czerwone wino, aby odgazować garnek. Zeskrobać wszystkie kawałki, które mogą się gromadzić i zmniejszyć o połowę, około 10 minut. Następnie dodać bulion z kurczaka, mleko, pokruszone pomidory i skórki serowe i dusić bardzo delikatnie przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Wyjąć Skórki serowe i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Niech SOS usiąść i ostudzić przed użyciem; to jeszcze lepiej następnego dnia! SOS udekorować bazylią i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Zagotować 2 galony osolonej wody i dodać makaron perciatelli. Gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Odcedzić wszystko, ale 1/2 szklanki wody off makaronu i umieścić makaron bezpośrednio do garnka z sosem bolognese. Dusić przez 2 minuty, aby włączyć sos do makaronu, dodając zarezerwowaną wodę z makaronu w razie potrzeby. Na wierzchu wymieszaj mielone Pecorino Romano, rozdartą bazylię i mżawkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
BologneseBolognese
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn