Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Perciatelli z Bolognese. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 1899 kalorii, 91g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 59 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Mieszanka soli i pieprzu, mielony stek, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Perciatelli z cukinią i bułką tartą, Perciatelli Le Cirque z papryką i bakłażanem, oraz Perciatelli Z Pieczonymi Pomidorami I Bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym żeliwnym lub holenderskim piecu zapiekanka na średnim ogniu, podgrzać trochę oliwy z oliwek, a następnie dodać pancetta, borowiki, czosnek, cebula i marchew. Powinny gotować powoli i lekko brązowy, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
W innej dużej zapiekanki na średnim ogniu, brązowy mięso powoli w oliwie z oliwek, aż będzie ładny, nawet brązowy kolor. Proces ten powinien trwać około 30 minut, a mieszaninę należy często mieszać, aby nie przyklejała się. Sól i pieprz obficie. Następnie dodać koncentrat pomidorowy i saute przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Po zakończeniu, odgazować garnek z warzywami, dodając 1 szklankę czerwonego wina. Następnie dodaj warzywa i pancettę do garnka z mięsem. Następnie dodaj pozostałe czerwone wino, aby odgazować garnek. Zeskrobać wszystkie kawałki, które mogą się gromadzić i zmniejszyć o połowę, około 10 minut. Następnie dodać bulion z kurczaka, mleko, pokruszone pomidory i skórki serowe i dusić bardzo delikatnie przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Wyjąć Skórki serowe i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Niech SOS usiąść i ostudzić przed użyciem; to jeszcze lepiej następnego dnia! SOS udekorować bazylią i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Zagotować 2 galony osolonej wody i dodać makaron perciatelli. Gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Odcedzić wszystko, ale 1/2 szklanki wody off makaronu i umieścić makaron bezpośrednio do garnka z sosem bolognese. Dusić przez 2 minuty, aby włączyć sos do makaronu, dodając zarezerwowaną wodę z makaronu w razie potrzeby. Na wierzchu wymieszaj mielone Pecorino Romano, rozdartą bazylię i mżawkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Bolognese
Pecorino Romano
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę