Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych)

Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych)
Pepperoni pieczywo czosnkowe hamburgery (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułkach czosnkowych) może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 838 kalorii, 53g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pepperoni, czosnek, łagodny ser provolone, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 68 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Masło Czosnkowe Pepperoni Pizza Rolls, Grillowane cheeseburgery czosnkowe z Mozzarellanem i karmelizowaną cebulą, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i pepperoni w małym rondlu na średnim ogniu, aż pepperoni dopiero zaczyna chrupać, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać czosnek i mieszać, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodać pomidory, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gołego dusić, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zredukowana do gęstej pasty o konsystencji grubego ketchupu, o 20 protokół. Wymieszać z octem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1
Masło rozgrzać w małym rondlu na małym ogniu, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać czosnek i oregano. Doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż pienienie po prostu ustąpi, o 30 sekund. Natkę pietruszki lub bazylii wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Po przygotowaniu do podania, przyprawić Burger paszteciki obficie solą i pieprzem i gotować hamburgery do pożądanej doneness na gorącym grillu lub na patelni na płycie kuchennej, 52° dla średnio rzadkich lub135 dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przełożyć na talerz i odstawić na 5 minut.
5
Dostosuj stojak do 6 cali poniżej elementu i brojlerów ciepła do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Posmaruj bułki burger na obu ciętych powierzchniach masłem czosnkowym i umieść pokrojone bokiem na patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Dodaj hamburgery i top z serem provolone. Hamburgery Broil i bułki tylko do rozpuszczenia sera, o 45 sekund. Powrót hamburgery na talerz i kontynuować pieczenie bułki aż dobrze rumiane i bulgotanie, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
8
Umieść hamburgery na dolnych bułkach. Na wierzch polać sosem pepperoni i kawałkami parmezanu. Zamknij hamburgery i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn