Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych)

Pepperoni pieczywo czosnkowe hamburgery (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułkach czosnkowych) może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 838 kalorii, 53g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pepperoni, czosnek, łagodny ser provolone, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 68 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Masło Czosnkowe Pepperoni Pizza Rolls, Grillowane cheeseburgery czosnkowe z Mozzarellanem i karmelizowaną cebulą, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i pepperoni w małym rondlu na średnim ogniu, aż pepperoni dopiero zaczyna chrupać, o 2 protokół.
Dodać czosnek i mieszać, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać pomidory, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gołego dusić, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zredukowana do gęstej pasty o konsystencji grubego ketchupu, o 20 protokół. Wymieszać z octem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Masło rozgrzać w małym rondlu na małym ogniu, aż się rozpuści.
Dodać czosnek i oregano. Doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż pienienie po prostu ustąpi, o 30 sekund. Natkę pietruszki lub bazylii wymieszać i odstawić.
Po przygotowaniu do podania, przyprawić Burger paszteciki obficie solą i pieprzem i gotować hamburgery do pożądanej doneness na gorącym grillu lub na patelni na płycie kuchennej, 52° dla średnio rzadkich lub135 dla średnich.
Przełożyć na talerz i odstawić na 5 minut.
Dostosuj stojak do 6 cali poniżej elementu i brojlerów ciepła do wysokości.
Posmaruj bułki burger na obu ciętych powierzchniach masłem czosnkowym i umieść pokrojone bokiem na patelni brojlerów.
Dodaj hamburgery i top z serem provolone. Hamburgery Broil i bułki tylko do rozpuszczenia sera, o 45 sekund. Powrót hamburgery na talerz i kontynuować pieczenie bułki aż dobrze rumiane i bulgotanie, o 1 minutę dłużej.
Umieść hamburgery na dolnych bułkach. Na wierzch polać sosem pepperoni i kawałkami parmezanu. Zamknij hamburgery i służyć.