Pepperoncini Spread
Pasta Pepperoncini może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz Philadelphia cream cheese spread, czosnek w proszku, ser provolone, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pepperoncini Spread, Prasowana kanapka piknikowa z pieczoną czerwoną papryką i pastą Pepperoncini, oraz Petardy Pepperoncini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sery i czosnek w proszku w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodać paprykę i pomidory; dobrze wymieszać. Kryć się.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
Podawać jako placek z tostami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot