Peppermint Snowball Cookies
Miętowe ciasteczka Śnieżki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 36 i kosztuje 23 centów za porcję. Jeśli masz pekan, ekstrakt z mięty pieprzowej, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peppermint Snowball Cookies, Peppermint Snowball Cookies, oraz Peppermint Rice Krispies Snowball Treats dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek masło utrzeć z 1/2 szklanki cukru cukierniczego i ekstraktem z mięty pieprzowej.
Wymieszać z mąką, orzechami i solą, aż ciasto połączy się w lekko kruchej, ale spójnej formie.
Rozwałkuj około 1 łyżki ciasta na kulki i umieść na niezgrubionej blasze z około cala miejsca na każde ciastko (będą się rozprzestrzeniać tylko nieznacznie).
Piec przez 15 minut, lub do momentu, gdy boki są ustawione, a spody są lekko toasty kolor. Lepiej podgotować te ciasteczka niż je rozgotować.
Niech ciasteczka ostygną na prześcieradłach przez około pięć minut. Są bardzo delikatne w tym momencie, a jeśli obchodzisz się z nimi zbyt szybko, rozpadną się w twojej dłoni.
Pozostały cukier umieścić w płytkiej misce. W drugiej płytkiej misce umieść zmiażdżone laski cukierków. Podczas gdy ciasteczka są jeszcze dość ciepłe, zwinąć je w cukier. Delikatnie odkleić nadmiar cukru. Pamiętaj, aby obchodzić się z nimi bardzo delikatnie, ponieważ są nadal delikatne.
Teraz zwijaj ciasteczka w zmiażdżonej mieszance trzciny cukrowej. Powinieneś mieć ciasteczka, które są śnieżne i wysadzane kawałkami trzciny cukrowej.