Pepper Jack, kurczak i brzoskwiniowe Quesadillas
Pepper Jack, kurczak i brzoskwiniowe Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 19g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka brzoskwiń, ser Monterey jack, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brzoskwinia, Kurczak I Pieprz Jack Quesadillas, Smażone Awokado, Pieczona Papryka I Pieprz Jack Quesadillas, oraz Chrupiący Pieprz Jack Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz miód i sok z limonki w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Śmietanę wymieszać z miodem, przykryć i schłodzić, aż będzie gotowa do podania.
Tortille umieść płasko na powierzchni roboczej.
Posypać 3 łyżki sera ponad połowę każdej tortilli; top każdej tortilli z 1/4 szklanki kurczaka, 1/4 szklanki brzoskwiń, i 1 łyżeczka kolendry. Fold tortille na pół.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Umieść 2 quesadillas na patelni i top quesadillas z żeliwną lub inną ciężką patelnią. Gotować 1 1/2 protokół z każdej strony lub aż tortille są chrupiące i lekko rumiane (pozostawić patelnię żeliwną na quesadillas jak gotować).
Wyjąć quesadillas z patelni; odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi quesadillas.
Każdą quesadillę pokroić w kliny.