Peperonata con Bruschetta (papryka słodka)
Peperonata con Bruschetta (tosty z papryką słodką) jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka papryki, pomidorów śliwkowych, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Peperonata con Bruschetta (papryka słodka), Fava Bean Toasts: Bruschetta con le Fave, oraz Herbed Cream Cheese Bruschettan na bagietce tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub brojlery.
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i paprykę i gotować na dużym ogniu przez 4 protokół. Zmiksować mielony czosnek, gotować przez 30 sekund, a następnie dodać pomidory. Dusić 5 minut, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku.
Pieczywo grillować przez 2 minuty z każdej strony, następnie natrzeć 1 stronę każdego kromki pokrojoną stroną 1/2 ząbka czosnku. Każdą kromkę chleba wymieszać z czubatą łyżką mieszanki pieprzu, posypać bazylią i od razu podawać.