Pennsylvania Greek Sauce

Pennsylvania Greek Sauce
Pennsylvania Greek Sauce to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 110 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz płatki pieprzu, bazylia, mielona wołowina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}, Pennsylvania Dutch Chicken Pot Pie, oraz Pennsylvania Dutch Coleslaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż wołowina będzie całkowicie brązowy; odcedzić. Wymieszaj cebulę, sos pomidorowy, wodę, sól, pieprz, oregano, bazylia, czosnek w proszku, kminek, płatki czerwonej papryki i żółtą musztardę do wołowiny. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 45 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Gorczyca żółtaGorczyca żółta
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CebulaCebula
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
KminekKminek
WodaWoda
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Grecki może być sparowany z Agiorgitiko, Assyrtiko i Moschofilero. Jeśli masz ochotę na grekę ze swoim greckim jedzeniem, assyrtiko i moschofilero są uroczymi białymi winami do połączenia z kurczakiem, owocami morza itp. Agiorgitiko to pełnowartościowa czerwień odpowiednia do pieczonych mięs i jagnięciny. Możesz spróbować Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Dojrzałe owoce malin i śliwek mieszają się na podniebieniu z nutami wanilii i gałki muszkatołowej.Ten tłum-pleaser świetnie pasuje do pieczonej wieprzowiny. Proszę podawać z lekkim chłodem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn