Pennsylvania Greek Sauce
Pennsylvania Greek Sauce to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 110 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz płatki pieprzu, bazylia, mielona wołowina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}, Pennsylvania Dutch Chicken Pot Pie, oraz Pennsylvania Dutch Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż wołowina będzie całkowicie brązowy; odcedzić. Wymieszaj cebulę, sos pomidorowy, wodę, sól, pieprz, oregano, bazylia, czosnek w proszku, kminek, płatki czerwonej papryki i żółtą musztardę do wołowiny. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 45 minut, mieszając od czasu do czasu.