Pennette z cukinią, Ricotta Salata i świeżymi ziołami
Pennette z cukinią, Salatanem Ricotta i świeżymi ziołami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 385 kalorii, 17g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z żywności i wina wymaga oregano, cukinia, ząbek czosnku i pomidory winogron. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Sałatka chlebowa z pomidorami, ziołami i Ricotta Salata, Wielobarwna Sałatka Paprykowo-fasolowa z ricottą Salatan i ziołami, oraz Burgery Z Salatanem Ricotta I Marynowaną Cukinią są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej, głębokiej patelni.
Dodać cukinię i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, często mieszając, aż złoty i chrupiący-przetargu, o 5 protokół. Cukinię doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce wymieszaj ricotta salata z bazylią, szczypiorkiem, miętą, oregano i pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek. Wymieszać z pomidorami.
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Odcedzić makaron, zastrzegając 3 łyżki wody do gotowania.
Do ricotty dodać makaron, cukinię i wodę do gotowania i doprawić solą i pieprzem. Dobrze rzucaj i podawaj.