Penne ze szparagami, szpinakiem i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Penne ze szparagami, szpinakiem i bekonem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 346 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wstępnie parmezan, workowane liście szpinaku dla niemowląt, makaron penne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Penne z Radicchio, szpinakiem i boczkiem, Pieczone Penne ze szpinakiem, pieczoną papryką i boczkiem, oraz Szparagi, Szpinak I Boczek Quiche, Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić; utrzymać ciepło.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj cebulę do kapieli na patelni; smażyć 1 minutę.
Dodać szparagi i bulion na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż szparagi są chrupiące-przetargu.
Dodaj makaron, szpinak, 1/4 szklanki sera, i pieprz do patelni; wrzucić dobrze.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera i boczku.