Penne z sosem szpinakowym

Penne z sosem szpinakowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Penne z sosem szpinakowym. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 6G tłuszczu i w sumie 242 kalorii. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli, wieloziarnistego penne, koziego sera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 6578 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 99%. Spróbuj Penne z sosem szpinakowym, Penne z sosem szpinakowym, oraz Penne z sosem szpinakowo-Ricotta dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj penne i gotuj, aż będzie miękka, ale nadal jędrna do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
4
Zmiel czosnek w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Dodaj kozi ser, serek śmietankowy, 3/4 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i połowę liści szpinaku. Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka i kremowa. Odłóż mieszankę sera i szpinaku na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Ser KoziSer Kozi
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
W międzyczasie umieść pozostałe liście szpinaku w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Odcedź makaron, zachowując 1 szklankę płynu do gotowania. Łyżka makaronu na wierzchu liści szpinaku w misce. Zeskrob mieszankę sera i szpinaku na mieszankę makaronu i wymieszaj, aby pokryć, dodając wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do gotowania, aby zwilżyć. Dopraw makaron do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Posyp parmezanem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn