Penne z sosem szpinakowym

Penne z sosem szpinakowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Penne z sosem szpinakowym. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 6G tłuszczu i w sumie 242 kalorii. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli, wieloziarnistego penne, koziego sera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 6578 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 99%. Spróbuj Penne z sosem szpinakowym, Penne z sosem szpinakowym, oraz Penne z sosem szpinakowo-Ricotta dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj penne i gotuj, aż będzie miękka, ale nadal jędrna do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
4
Zmiel czosnek w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodaj kozi ser, serek śmietankowy, 3/4 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i połowę liści szpinaku. Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka i kremowa. Odłóż mieszankę sera i szpinaku na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Ser KoziSer Kozi
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
W międzyczasie umieść pozostałe liście szpinaku w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Odcedź makaron, zachowując 1 szklankę płynu do gotowania. Łyżka makaronu na wierzchu liści szpinaku w misce. Zeskrob mieszankę sera i szpinaku na mieszankę makaronu i wymieszaj, aby pokryć, dodając wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do gotowania, aby zwilżyć. Dopraw makaron do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posyp parmezanem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn