Penne z salsą Verde, mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Penne z salsą Verde, mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
Penne z Salsa Verde, mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 779 kalorii, 31g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka soli, kaparów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Makaron Penne z sosem Pesto, świeżym Mozzarellanem i pomidorkami koktajlowymi, Penne Z Pomidorami, Bakłażanem I Mozzarellą, oraz Penne Z Pomidorami, Soppressatanem I Pokrojoną W Kostkę Mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie, natkę pietruszki, zmiażdżony czosnek, kapary i pastę sardeli z oliwą z oliwek, octem winnym oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pasta AnchoisPasta Anchois
Ocet WinnyOcet Winny
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować Penne rigate aż tylko zrobić, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Drenaż.
4
W dużej misce, wrzucić makaron z mieszaniną pietruszki, mozzarella, i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Świeża Mozzarella: świeża mozzarella jest miękkim, białym serem uformowanym w kulkę, która jest zwykle pakowana z wodą w plastikowych wannach, aby zachować wilgotność. Ser ma łagodny, mleczny smak, który dobrze łączy się z innymi, mocniejszymi smakami i topi się do przyjemnej, śluzowatej tekstury. Staje się coraz bardziej dostępna w sklepach spożywczych; widzieliśmy markę Poly-O w wielu lokalizacjach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Odcedzić ser przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1
Pokroić mozzarellę w kostkę pierwszą rzeczą i niech siedzieć w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania reszty przepisu. W ten sposób mozzarella stopi się szybciej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
2
Rekomendacja wina: poszukaj białego wina, które dobrze komponuje się ze słonością kaparów i pasty anchois oraz kwasowością pomidorów. Jeden z południa Francji, taki jak ugni blanc z Ctes de Gascogne, wystarczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn