Penne z pistacjowym Pesto i białą fasolą
Penne z pistacjowym Pesto i białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 492 kalorie, 21g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Makaron z pistacjowym Pesto i białą fasolą (bezmięsny poniedziałek), Penne z kurczakiem i pistacjowym Pesto, oraz Pieczone Maślane Penne Z Pistacjowym Pesto.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Połączyć bazylia, orzechy i czosnek w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek do patelni i zawirować do herbu.
Dodaj mieszankę bazylii i gotuj przez 2 minuty, często mieszając. Wymieszać makaron, pomidor i kolejne 3 składniki (przez fasolę); gotować przez 2 minuty lub do całkowitego ogrzania, podrzucając do połączenia.
Dodać rukolę do patelni i wrzucić do lekko więdną.
Umieść około 1 1/4 szklanki mieszanki makaronu w każdej z 4 misek, a każdą porcję uzupełnij 1 łyżką sera.