Penne z cytryną i warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 442 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi selera, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Penne Z Cytryną I Warzywami Korzeniowymi, Kurczak cytrynowo-imbirowy z prażonymi warzywami korzeniowymi, oraz Penne z grillowanym kurczakiem i warzywami w sosie z białego wina z masła cytrynowego.
Instrukcje
1
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużej nonstickskillet na średnim ogniu.
Dodaj 1 szklankę wody. Przykryć i gotować na wolnym ogniu do miękkości, mieszając od czasu do czasu,12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
W międzyczasie, gotować makaron w dużym garnku osolonej wody, aż po prostu miękkie butstill firmy do gryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
7
Dodaj makaron do warzyw na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj 3/4 szklanki płynu do gotowania, drobno starty parmezan, drobno startą skórkę, zmieloną gałkę muszkatołową i 4 łyżki posiekanych liści selera. Tossuntil podgrzany przez i sos pokrywa makaron, dodając więcej płynu do gotowania, jeśli makaron jest suchy, o 2 protokół. Doprawić makaron do smaku sosem i pieprzem.