Penne Salami Bake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Penne Salami Bake. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 27g tłuszczu i w sumie 469 kalorii. Za $1.45 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, oliwek, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 60%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Penne Salami Bake, Serowy Piec ziemniaczany z Salami, oraz Penne Beef Bake.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedź i odstaw na bok. Na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodać pomidory, koncentrat pomidorowy, zieloną i słodką czerwoną paprykę, salami, oliwki, sól i pieprz. Dusić bez przykrycia przez 5 minut.
Zdjąć z ognia; dodać makaron.
Połącz sery. Przełóż połowę mieszanki makaronu na natłuszczoną 2-qt. naczynie do pieczenia.
Posyp serem 1-1 / 3 szklanki.
Ułóż pozostałym makaronem i serem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do rozpuszczenia szampanu i sera.