Sos cytrynowy II

Sos cytrynowy II
Sos cytrynowy II może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 127 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka proszku maranta, Skórka z cytryny, sok pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym, Meyer lemon pieczona marchewka z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Ciasto cytrynowo-kukurydziane z polewą cytrynową i sosem Borówkowo-kruszonym.

Instrukcje

1
W małym rondlu na małym ogniu, ubić razem sok pomarańczowy i proszek maranta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubić sok z cytryny i miód i gotować mieszając do zgęstnienia. Wymieszać ze skórką cytrynową i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn