Penne i wędzona kiełbasa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Penne i wędzoną kiełbasę. Ten przepis służy 6. Za $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 41g tłuszczu i w sumie 650 kalorii. Mieszanka skondensowanej śmietany z zupy selerowej, smażonej na francusku cebuli cheddar, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 207 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 69%, to danie jest solidne. Penne i wędzona kiełbasa, Penne i wędzona kiełbasa, oraz Wędzona kiełbasa z Penne i warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni brązowa kiełbasa na średnim ogniu przez 5 minut; odcedzić. W dużej misce wymieszaj mleko i zupę. Dodaj 1/2 szklanki cebuli, 1/2 szklanki sera mozzarella, 1/2 szklanki sera cheddar i kiełbasy.
Odcedź makaron; wymieszać z mieszanką kiełbas.
Przenieś do natłuszczonego 3-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do musującego.
Posyp pozostałą cebulą i serami.
Piec bez przykrycia, 3-5 minut dłużej lub do stopienia sera.