Peklowana Wołowina Z Polewą Marmoladowo-Musztardową
Peklowana wołowina z polewą Marmoladowo-musztardową to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 8 porcjami. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka peklowanego mostku wołowego, pomarańczowa marmolada, musztarda mielona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Peklowana wołowina i marchewka z marmoladą-glazura Whiskey, MIODOWA Marmolada Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Peklowana wołowina z musztardową glazurą jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 1/2 szklanki pomarańczowej marmolady i 2 łyżki. musztarda mielona z kamienia.
Szczotka 1 (3-do 3 1/2-lb.) peklowany mostek wołowy, w pełni ugotowany, z połową mieszanki marmolady i umieścić na lekko nasmarowanej galaretką patelni.
Piec w 425 przez 30 do 35 minut lub do złotego koloru, fastrygowanie z pozostałą połową mieszanki Marmolady co 10 minut.
Podajemy peklowaną wołowinę z gotowaną kapustą.