Peklowana wołowina z kapustą

Peklowana wołowina z kapustą
Peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $4.81 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 794 kalorie, 43g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, musztarda MIODOWA, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Peklowana wołowina z kapustą, Peklowana wołowina z kapustą, oraz N. Y. C. peklowana wołowina i kapusta.

Instrukcje

1
Wołowina Peklowana (
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
2
Pieczone) 1 Weź peklowaną wołowinę z opakowania i wyrzuć opakowanie przypraw. Należy pamiętać, że jedna strona pieczeni powinna mieć warstwę tłuszczu, druga strona powinna mieć wyraźne linie wskazujące na ziarno wołowiny. Peklowana wołowina może być bardzo słona, zwłaszcza gdy jest pieczona. Aby usunąć część soli przed gotowaniem, umieścić go w garnku tłuszczu bok do góry. Przykryć wodą, doprowadzić do wrzenia, wyrzucić wodę, dodać świeżą wodę i ponownie doprowadzić do wrzenia. Ponownie wyrzuć wodę. 2 Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Połóż peklowaną wołowinę, tłuszcz side up, na dużym kawałku heavy duty, szeroki, folia aluminiowa (może trzeba się kreatywnie z sposób owijania wołowiny, jeśli folia nie jest wystarczająco szeroki). Włóż goździki do górnej części płyty peklowanej wołowiny, równomiernie rozmieszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Rozprowadzić wierzch gorącą słodką musztardą miodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Na wierzch posypać brązowym cukrem. 3 owinąć peklowaną wołowinę folią w sposób, który pozwala na trochę miejsca na górze między peklowaną wołowiną a folią i tworzy pojemnik do połowu soków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Na płytkiej patelni umieścić zawiniętą folią peklowaną wołowinę i piec przez 2 godziny. 4 otwórz folię, rozłóż trochę więcej musztardy miodowej na wierzchu peklowanej wołowiny i smaż ją przez 2-3 minuty, aż wierzch będzie bąbelkowy i lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Pozostaw na 5 do 10 minut, a następnie umieść na desce do krojenia. Wyciągnąć i wyrzucić goździki. Podnieś peklowaną wołowinę, aby zobaczyć, w którym kierunku jest ziarno mięsa.  Następnie pokrój mięso po przekątnej, w poprzek ziarna mięsa, w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Podawać natychmiast.Wołowina Peklowana (Gotowana) 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
9
Peklowaną wołowinę umieścić w dużym garnku (6 do 8 quart). Przykryj wołowinę calową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Dodaj zawartość opakowania przypraw do wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 2-3 godziny, aż peklowana wołowina będzie delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
11
Wyjąć z garnka na deskę do krojenia. (Rezerwa gotowanie płynu do gotowania kapusty, jeśli planujesz gotować i nie smażyć kapusty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Pokrój plastry na ziarno, na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
13
Serw.Kapusta (Podsmażona)1
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
14
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek (tyle, aby dobrze pokryć patelnię) na średnim wysokim do wysokiego ciepła w dużym, szerokim garnku (8-ćwiartka, jeśli jest dostępna) lub dużej, wysokiej jednostronnej patelni sauté.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Dodaj posiekaną cebulę, gotuj przez kilka minut, a następnie dodaj czosnek.2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
16
Dodać jedną trzecią pokrojonej kapusty na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
17
Posypać odrobiną soli i wymieszać, aby pokryć olejem i wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
18
Rozłóż kapustę równomiernie na dnie patelni i nie mieszaj, dopóki nie zacznie brązowieć. Jeśli ciepło jest wystarczająco wysokie, powinno to nastąpić szybko. Sztuczka polega na tym, aby palnik był wystarczająco gorący, aby łatwo brązować kapustę, ale nie tak gorący, że łatwo się pali. Kiedy spód kapusty jest ładnie rumiany, użyj metalowej szpatułki, aby ją podnieść i odwrócić, skrobając rumiane kawałki, gdy idziesz. 3 gdy kapusta na patelni zbrązowieje na kilku koziołkach, dodaj kolejną trzecią kapusty do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
19
Dobrze wymieszać, następnie rozprowadzić kapustę i powtórzyć. Być może trzeba dodać trochę więcej oliwy z oliwek do patelni, aby pomóc w brązowieniu, i aby kapusta nie przykleja się zbytnio do patelni. Gdy ta partia ugotuje się trochę i rumiane, dodać pozostałą trzecią kapusty i powtórzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
20
Podawać z peklowaną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
21
Podawać z gotowanymi młodymi ziemniakami. Może być wykonany z wyprzedzeniem i odgrzany.Kapusta (gotowana) 1 po usunięciu peklowanej wołowiny z garnka, dodaj kapustę i inne warzywa (marchew, młode ziemniaki) do garnka. Posmakuj płynu. Jeśli jest zbyt słony, dodaj więcej wody do garnka. Podnieś ciepło, aż ciecz dobrze się gotuje. Dusić, aż kapusta i inne warzywa są gotowane przez, 15-30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
22
Warzywa umieścić w misce do serwowania, dodać trochę płynu do gotowania do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia42
Magazyn