Peklowana wołowina z kapustą

Peklowana wołowina z kapustą
Peklowana wołowina i kapusta wymaga ok. 243 godziny i 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 508 kalorii, 51g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.5 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz nasiona gorczycy, lód, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
* Uwaga kucharza: mostek powinien być przygotowany przez etap solenia, ale nie gotowane.
3
Umieść peklowaną wołowinę, pieprz, ziele angielskie, liście laurowe i sól w dużym garnku 8-quart wraz z 3-quarts wody. Przykryj i ustaw na wysokim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, na niskim wolnym ogniu przez 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Liście LauroweLiście Laurowe
Ziele AngielskieZiele Angielskie
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Po 2 1/2 godziny dodaj marchew, cebulę, ziemniaki i seler. Powrót do gotować na wolnym ogniu i gotować odkryte przez 15 minut. Po 15 minutach dodaj kapustę i gotuj przez dodatkowe 15 do 20 minut, aż ziemniaki i kapusta będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
5
Usunąć liście laurowe i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
6
Umieść wodę w dużej 6 do 8 Quart stockpot wraz z solą, cukier, saletra, cynamon, nasiona gorczycy, pieprz, goździki, ziele angielskie, jagody jałowca, liście laurowe i imbir. Gotować na dużym ogniu, aż sól i cukier się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Ziele AngielskieZiele Angielskie
GoździkiGoździki
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Zdjąć z ognia i dodać lód. Mieszaj, aż lód się stopi. Jeśli to konieczne, umieść solankę w lodówce, aż osiągnie temperaturę 45 stopni F. po ostygnięciu umieść mostek w 2-galonowym worku na suwak i dodaj solankę. Uszczelnić i położyć płasko wewnątrz pojemnika, przykryć i umieścić w lodówce na 10 dni. Sprawdzaj codziennie, aby upewnić się, że wołowina jest całkowicie zanurzona i wymieszaj solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WołowinaWołowina
LódLód
8
Po 10 dniach wyjąć z solanki i dobrze spłukać pod chłodną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WodaWoda
9
Umieść mostek w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić mięso, dodaj cebulę, marchew i seler i przykryj wodą o 1 cal. Ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 do 3 godzin lub do mięsa jest przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Wyjąć z garnka i cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W243 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn