Peklowana Wołowina I Żurawina
Peklowana wołowina i hasz żurawinowy mogą być po prostu bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za 1,36 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, ząbka czosnku, pietruszki i żurawiny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości.
W dużej misce zetrzyj 1 szklankę ziemniaków. Dodać peklowaną wołowinę, żurawinę, cebulę, bulion, pietruszkę, musztardę, czosnek, tymianek, pieprz, gałkę muszkatołową i pozostałe ziemniaki. Przykryj i wstaw do lodówki na 3 godziny lub na noc, aby smaki się zmieszały.
Na dużej patelni rozpuść masło. Dodaj mieszankę mięsną. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do lekkiego zrumienienia i podgrzania.