Peklowana wołowina i kapusta II

Peklowana wołowina i kapusta II to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 96g białka, 111g tłuszczu, oraz w sumie 1500 kalorii. Na $7.69 za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka margaryny, wody, przyprawy do marynowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Linia 9x13 calowa patelnia pieczenia z folii aluminiowej, pozostawiając wystarczająco dużo dodatkowych rozciągających się na boki na pokrycie i uszczelnienie w pieczeń.
Opłukać mostek i osuszyć. Natrzyj przyprawą do marynowania i umieść na przygotowanej patelni. Ułóż plastry selera, pomarańczy i cebuli na i wokół pieczenia.
Wlać 1/2 szklanki wody i owinąć szczelnie folię aluminiową na pieczeń, upewniając się, że końce są zamknięte.
Piec około 4 godzin w nagrzanym piekarniku lub do miękkości mięsa.
Około 45 minut przed upływem czasu pieczenia podgrzej 3 łyżki margaryny i 1/4 szklanki wody w dużym garnku.
Dodać kapustę i jabłka, przykryć i dusić na małym ogniu przez około 30 minut. Od czasu do czasu potrząsaj garnkiem, aby nic nie przyklejało się do dna.
Podawać z pozostałą margaryną i pokrojoną w plasterki wołowiną.