Peklowana wołowina i kapusta II

Peklowana wołowina i kapusta II
Peklowana wołowina z kapustą II może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 3,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 44g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz kapustę, peklowany mostek wołowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku 6 quart,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Umieścić mostek wołowy, pieprz, czosnek w proszku, cebula, liście laurowe i sól. Napełnij patelnię wodą, aby pokryć wszystko plus jeden cal. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 20 minut. Usuń wszelkie pozostałości, które płyną na górę. Zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu i gotuj przez 2 do 3 godzin, aż mięso będzie można rozdzielić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Mostek WołowyMostek Wołowy
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gdy mięso jest gotowe, dodać kapustę, ziemniaki i marchew, wciskając je do płynu. Dusić przez dodatkowe 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Usuń olej, który wydobędzie się na powierzchnię. Wymieszać z masłem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wyjąć mięso z garnka i umieścić na naczyniu do serwowania i odstawić na 15 minut. Również wyjąć warzywa do miski i ogrzać. Pokroić mięso po przekątnej na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
6
Podawać mięso na półmisku i łyżkę soków na mięsie i warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia60
Magazyn