Peklowana Wołowina

Peklowana Wołowina
Peklowana wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 856 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 243 godziny i 20 minut. Mieszanka wody, marchew, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść wodę w dużej 6 do 8 Quart stockpot wraz z solą, cukier, saletra, cynamon, nasiona gorczycy, pieprz, goździki, ziele angielskie, jagody jałowca, liście laurowe i imbir. Gotować na dużym ogniu, aż sól i cukier się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Ziele AngielskieZiele Angielskie
GoździkiGoździki
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zdjąć z ognia i dodać lód. Mieszaj, aż lód się stopi. Jeśli to konieczne, umieść solankę w lodówce, aż osiągnie temperaturę 45 stopni F. po ostygnięciu umieść mostek w 2-galonowym worku na suwak i dodaj solankę. Uszczelnić i położyć płasko wewnątrz pojemnika, przykryć i umieścić w lodówce na 10 dni. Sprawdzaj codziennie, aby upewnić się, że wołowina jest całkowicie zanurzona i wymieszaj solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WołowinaWołowina
LódLód
4
Po 10 dniach wyjąć z solanki i dobrze spłukać pod chłodną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WodaWoda
5
Umieść mostek w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić mięso, dodaj cebulę, marchew i seler i przykryj wodą o 1 cal. Ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 do 3 godzin lub do mięsa jest przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wyjąć z garnka i cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W243 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn