Peklowana wołowina może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Na 7,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 103g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Ten przepis służy 4. 226 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka saletry, soli koszernej, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest świetne. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Najlepszy Peklowany Haszysz Wołowy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Roztopić masło w 12-calowej patelni żeliwnej ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać paprykę i gotować, aż zacznie lekko brązowy, około 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
4
Dodaj czosnek, peklowana wołowina i kapusta, tymianek, oregano i czarny pieprz na patelni i wymieszać, aby połączyć. Po połączeniu rozłóż mieszankę równomiernie na patelni i mocno dociśnij łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Peklowana Wołowina
Kapusta
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Tymianek
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
5
Umieść ciężką pokrywkę, żaroodporną płytę lub drugą patelnię bezpośrednio na szczycie haszyszu i pozwól gotować, aż zbrązowieje, około 10 minut. Po 10 minutach wymieszać mieszaninę, naciśnij ponownie, top z pokrywką i pozostawić do gotowania kolejne 5 do 6 minut, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Podawać natychmiast.
7
* Uwaga kucharza: mostek powinien być przygotowany przez etap solenia, ale nie gotowane.
8
Umieść peklowaną wołowinę, pieprz, ziele angielskie, liście laurowe i sól w dużym garnku 8-quart wraz z 3-quarts wody. Przykryj i ustaw na wysokim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, na niskim wolnym ogniu przez 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
Liście Laurowe
Ziele Angielskie
Pieprz
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Po 2 1/2 godziny dodaj marchew, cebulę, ziemniaki i seler. Powrót do gotować na wolnym ogniu i gotować odkryte przez 15 minut. Po 15 minutach dodaj kapustę i gotuj przez dodatkowe 15 do 20 minut, aż ziemniaki i kapusta będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Kapusta
Marchew
Seler
Cebula
10
Usunąć liście laurowe i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
11
Umieść wodę w dużej 6 do 8 Quart stockpot wraz z solą, cukier, saletra, cynamon, nasiona gorczycy, pieprz, goździki, ziele angielskie, jagody jałowca, liście laurowe i imbir. Gotować na dużym ogniu, aż sól i cukier się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
Laska Cynamonu
Nasiona Gorczycy
Pieprz
Liście Laurowe
Ziele Angielskie
Goździki
Imbir
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
12
Zdjąć z ognia i dodać lód. Mieszaj, aż lód się stopi. Jeśli to konieczne, umieść solankę w lodówce, aż osiągnie temperaturę 45 stopni F. po ostygnięciu umieść mostek w 2-galonowym worku na suwak i dodaj solankę. Uszczelnić i położyć płasko wewnątrz pojemnika, przykryć i umieścić w lodówce na 10 dni. Sprawdzaj codziennie, aby upewnić się, że wołowina jest całkowicie zanurzona i wymieszaj solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
Wołowina
Lód
13
Po 10 dniach wyjąć z solanki i dobrze spłukać pod chłodną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
Woda
14
Umieść mostek w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić mięso, dodaj cebulę, marchew i seler i przykryj wodą o 1 cal. Ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 do 3 godzin lub do mięsa jest przetargu widelca.