Peklowana wołowina z gotowanymi jajkami

Peklowana wołowina z gotowanymi jajkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj peklowanej wołowiny z gotowanymi jajkami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Przepis ten służy 4. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy i דל פחמימות,zny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peklowana wołowina z gotowanymi jajkami, Peklowana wołowina z jajkami, oraz Peklowana wołowina Hash and Eggs podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce rozgnieść widelcem 1 szklankę ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać pozostałe ziemniaki, peklowaną wołowinę, płyn do gotowania, cebulę, czosnek, musztardę, pietruszkę, tymianek i gałkę muszkatołową. Przyprawić obficie pieprzem i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez noc lub co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1
Połącz wodę, ocet i sól na dużej patelni i delikatnie gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Rozgrzej dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodać 1/4 szklanki masła i podgrzać. Gdy pienienie ustąpi, dodaj mieszaninę haszyszu i gotuj, mieszając, przez 30 sekund. Za pomocą szpatułki, naciśnij mieszaninę w dół do ciasta wielkości patelni. Gotuj, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż haszysz zacznie brązowieć, około 4 minut. Zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie, potrząsając patelnią, aby od czasu do czasu poluzować haszysz, aż spód będzie rumiany i chrupiący, około 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Aby odwrócić haszysz, Ustaw na patelni talerz wielkości patelni. Odwróć patelnię, aby haszysz spadł na talerz jako nienaruszone ciasto. Odwróć haszysz na inny talerz, ugotowany-side up. Przełóż patelnię na średnio wysoki ogień; dodaj pozostałą 1 łyżkę masła. Gdy pienienie ustąpi, wsuń haszysz na gotowaną patelnię. Gotuj, potrząsając patelnią od czasu do czasu, przez 3 minuty. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj, od czasu do czasu potrząsając patelnią, aż spód będzie rumiany i chrupiący, około 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Podczas gotowania peklowanej wołowiny rozbić jajko do filiżanki i ostrożnie wsunąć je do gorącego płynu. Szybko powtórz ze wszystkimi jajkami. Kłuj jajka, obracając je od czasu do czasu łyżką, aż białka będą twarde lub do pożądanego stopnia sprawności, około 3 do 5 minut. Używając łyżeczki, wyjmij jajka i przełóż na ręcznik kuchenny. Delikatnie nakłuć jajka ręcznikiem, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Hash podzielić między talerze i top z gotowanych jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W53 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn